2019 Yapay Zeka’nın Yılı Mı Olacak?

Teknoloji sektöründe 2018 yılı oldukça heyecan verici geçti. Özellikle yapay zekayı çok daha fazla duyar, çok daha fazla konuşur oldu. Üstelik bu alana yapılan yatırımlar da 2018 yılında arttı. Forbes’un paylaştığına göre işletmelerin yüzde 80’i bu yıla kadar yapay zekaya yatırım yaparken; yüzde 30’u ise gelecek 3 sene içinde yapay zeka yatırımlarını arttırmayı planlıyor.

LG’ye göre 2019 yapay zekanın yılı olacak…

Aslında 1950 yılından beri hayatımızın içinde olan yapay zekanın tüketicilerin avantajlarına olan yönü yakın zamana kadar far edilmemişti. 2018 yılı bunun için bir dönüm yılı oldu ve yapay zekanın temellerini oluşturdu. Yapay zeka artık hayatlarımızın içine girmeye başladı. Artık eskisi kadar uzak ve korkulacak bir yanı olmadığını aslında hayatımızı kolaylaştıracak pek çok avantajı sunduğunu biraz daha keşfettik tüketiciler olarak… Örneğin robotlar evdeki yardımcılar haline geldi, televizyonlar o kadar inceldi ki neredeyse evdeki tablolarımız yerine geçti.

Gelişmiş teknolojileriyle tanıdığımız ve inovatif bakış açısını ürünlerine de taşıyan LG Electronics (LG) ‘ye göre 2019 yılı yapay zekanın yılı olacak ve bu yılda yapay zeka hayatlarımızın içine büyük bir adım atacak. Yapay zeka 2019’da artık sadece evlerimizde değil her yerde ihtiyaç duyduğumuz bir konu haline gelecek. Hatta kendilerinin de LG Electronics (LG) olarak tüketici beklentilerinin de üstünde ThinQ altında sunduğu yapay zeka ürünlerine de daha fazla eğileceklerini belirtiyorlar.

2019 yılı yapay zekanın yılı olacak, ancak 5G’de 2019 yılında çok şey yapacak. Neler mi olacak? Haberin devamında…

DEVAMI İÇİN 2’YE TIKLAYIN:

1 2Sonraki sayfa
Etiketler

Onur AYDIN

Onur AYDIN

Yeni Dünya insanlarına... Moblobi: https://moblobi.com/author/onur-aydin/ E-posta: onur.aydin@moblobi.com


İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı