Solunum Yoluyla Besin Takviyesi Artık Mümkün!

Peki bu besin takviyesi yöntemi şu an kullanılıyor mu ve fiyatları ne?

Firma halen ürünlerinin kişilerdeki farklı etki seviyelerini ölçmeye devam ediyormuş. Ama eğer ilgilendiyseniz, çubukların adedi ABD kökenli web sitesinde 9,99 dolara satılıyor. Ayrıca özel üçlü paketler veya hepsinden birer adet bulunan büyük paket şeklinde de satın alınabilmekte.

Siz de solunum yoluyla besin takviyesi sağlayan bu teknoloji hakkındaki görüşlerinizi, yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Başka Neler Var?

  • Notalarla ve tat tomurcukları arasındaki etkileyici ilişkiden ilhamla müzikle yemeklerinizden tat almanız arasındaki etkileşimin örneklerini inceledik. “Dinlediğiniz Müzik, Yediklerimizin Tadını Nasıl Etkiler?” haberini okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.
  • Kesim için hayvan yetiştirme ihtiyacını yakın zamanda ortadan kaldırabilecek “yapay et” gıda teknolojisi ile yakında bir test tüpünden et yiyor olabilirsiniz. “Yapay Et ‘ler Yakında Sofralarda!” haberini okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.
  • İngiltere’de sağlık sektöründe doktorların bazı işlerinin robot ya da yapay zekalı makinelere yaptırılması talep edildi. “Sağlıkları Robotlara ve Yapay Zekaya Emanet!” haberini okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.
  • Yapay zeka bilindiği üzere artık tıp alanlarında da insanların en büyük yardımcısı. Yapay zeka artık parkinson hastalığını teşhis edebilecek. Nasıl mı olur? “Yapay Zeka Parkinson Hastalığını Teşhis Edecek!” haberini okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.
  • Çağımızın hastalığı depresyon da teknolojik sistemler sayesinde teşhis edilebilir hale geldi. Peki bu teşhis nasıl yapılıyor, cevabı haberimizde… “Teknoloji İle Depresyon ‘u Teşhis Etmek Mümkün Müdür?” haberini okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.
  • DeepMind, beynin nasıl çalıştığına dair soruları, yapay zeka yolu ile cevaplamayı umuyor. “Yapay Zeka Beynin İçine Sızdı!” haberini okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.
  • Google tarafından oluşturulan yapay zeka yazılımı, kalp hastalığı için risk faktörlerini hesaplamak için retina taraması üzerine çalışıyor. “Google, Retina Taraması ile Kalp Krizi Riskinizi Öngörebilir!” haberini okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.
  • Akıllı saksılar, yapay et ve yapay yumurtalar ve hatta teknoloji geri dönüşüm tesisleri gibi teknolojiler doğayı kurtarmaya hazırlanıyor. “Teknoloji Doğa için Üretti: Akıllı Saksı, Teknoloji Geri Dönüşüm Tesisi, Yapay Et ve Yumurta!” haberini okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Ceren Kütükçüoğlu’nun köşesini Moblobi.com’da takipte kalın ?

Ceren Kütükçüoğlu’nun tüm yazıları görmek için buraya tıklayın.

Moblobi ekibinden Ceren’i daha yakından tanımak isterseniz Youtube kanalımızdaki videosunu izleyebilirsiniz ?

Moblobi.com yazarlarından Ceren Kütükçüoğlu’nu sosyal medyada takip etmek isterseniz:
Instagram: cerenkutukcu 

Önceki sayfa 1 2 3
Etiketler
Ceren Kutukcuoglu

Ceren Kutukcuoglu

Tiyatro sever,fotoğraf çeker, gezip görmeye pek meraklı aç bir mühendis... Dijital dünyanın yeniliklerini birlikte takip etmek için Moblobi.com'daki köşesinde sizi bekler. https://moblobi.com/author/ceren-kutukcuoglu/


İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı