Zoom Üyelik Çeşitleri Neler? ( 2023 Güncel )

Zoom kullanıcılarının yararlanabileceği 4 farklı üyelik hizmeti ne? Avantajları ve dezavantajları neler? İpuçları, haberimizde...

Pandemi süreciyle birlikte yükselişe geçen Zoom uygulaması kullanıcılara hem ücretli hem de ücretsiz bazı hizmetler sunmaktadır. Ücretsiz pakette 100 kişiyle görüntülü sohbet yapılmaktadır. Daha çok kullanıcıyla görüşme yapmak isteyenlerin ise farklı zoom üyelik paketlerinden yararlanmaları gerekmektedir.

Kullanıcılar kendi ihtiyaçlarına uygun Zoom üyelik modelini seçerek satın alabilmekteler.  Fakat her paketin farklı özelliği ve avantajları vardır. Peki işte soru : Zoom’daki üyelik çeşitleri neler? Üye olanların avantajları ve dezavantajları neler? İpuçları ve detaylar haberimizde…

Zoom üyelik çeşitleri neler?

Görüntülü konuşma yapmak isteyenler Zoom’u mobil veya masaüstü cihazları üzerinden kullanabiliyorlar. Uygulama, üyelik oluşturmak isteyen kullanıcılara farklı avantajlar sunuyor. Zoom’da temelden işletmeye kadar 4 farklı fiyatlandırma planı var.

Uygulamayı ne amaçla kullanmak istediğinizi belirleyerek, üyelik oluşturabilirsiniz. Platformun kullanıcılarına sunduğu 4 farklı üyelik hizmetlerini adım adım aktaralım:

1- Zoom Basic

Basic platformun ücretsiz sunduğu üyelik çeşidi. Birebir sınırsız toplantı sunan bu üyelikte üçten fazla katılımcıyla gerçekleşen görüşmeler en fazla 40 dakika sürebiliyor. Bu platformu aile ve arkadaşlarınızla sohbet etmek için kullanabilirsiniz.

2- Zoom Pro

Sürekli olarak genişletilmiş video görüşmeleri yapıyor veya küçük bir ekiple çalışıyorsanız, Pro’yu tercih edebilirsiniz.  Bu üyelik planında Basic’de olan 40 dakikalık sınırlama bulunmuyor. Pro ile 24 saate kadar konuşma yapabiliyorsunuz. Ayrıca  Pro ile kayıtlı toplantıları bulutta saklayabilir ve gelişmiş kullanım raporları da oluşturabilirsiniz. Pro üyeliğinin fiyatı ise aylık 15 dolar civarında.

3- Zoom Business

Küçük ve orta ölçekli şirketler için Zoom Business platformu tasarlanmış. Business için en az 10 ana bilgisayara sahip olmak gerekiyor. Fakat bunun karşılığında özel müşteri desteği, otomatik oluşturulmuş transkripsiyon vb. birçok özelliğe de sahip olabilirsiniz. 300 kişilik sohbet yapabileceğiniz Business’ın üyelik paketi ise aylık 20 dolar civarında.

4- Zoom Enterprise

Zoom Enterprise üyesi olabilmek için en az 100 ana bilgisayarı olan bir şirket olmanız gerekiyor. 1000 kişilik görüşmeler yapabileceğiniz Enterprise üyelik paketinin ücreti ise aylık 20 dolar civarında.

Peki siz görüntülü konuşma uygulamalarından hangisini kullanıyorsunuz? Bu uygulamadaki hangi üyelik hizmetini alırdınız? Yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Bu Haberler de Size Faydalı Olabilir!

  • Üye Olmadan Zoom Kullanmanın 3 Yolu!” haberimizi okumak için buraya tıklayın.
  • Zoom Toplantılarında Kullanabileceğiniz 9 Araç!” haberimizi okumak için buraya tıklayın.
  • “Zoom Görüşmelerinizde Arka Plan Resmi Nasıl Değiştirilir?” haberimizi okumak için buraya tıklayın.

Bu yazıyı paylaşmak isterseniz yazının sonundaki sosyal medya butonlarını kullanabilirsiniz.

Etiketler
Songül Dursunova

Songül Dursunova

Merhaba, ben Songül. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencisiyim. Bolca hayal kurup hayallerini hedeflere, hedeflerini de gerçeğe dönüştürme çabasında olan biriyim. Gezmeyi, yeni şeyler öğrenmeyi ve bunları insanlarla paylaşmayı severim. Eğer siz de yeni bilgiler edinmeye meraklıysanız Moblobi.com da takpte kalın. https://moblobi.com/author/songul-dursunova


İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı