İnternetten Para Kazanmanın Yeni Yolu: Dropshipping!

Maliyetlerin bu kadar düştüğü ancak satışların da piyasa fiyatlarında devam ettiği dropshipping ile tabiri caizse parayı kıran insanlar oldukça fazla. Fakat bu hemen ulaşılabilir bir düzey değil maalesef. Ayda birkaç bin dolar kâr elde eden bu insanlardan biri olacağınızın asla garantisi yok. Bu sebeple bu gelir kaynağının genellikle yan gelir olarak düşünülmesi öneriliyor. İşe başlarken koyacağınız sermayenin ise 2000TL den fazla olması gereksiz risk olarak görülüyor. Çünkü ilk başlarda kendinizi amorti edecek meblağları kazanma ihtimaliniz bile oldukça düşük.

Siz Dropshipping ve dropshipperlar konusunda ne düşünüyorsunuz? Yorum kısmından paylaşın.

Başka Neler Var?

Bu yazımız ilginizi çektiyse aşağıdaki haberlerimize de göz atmanızı tavsiye ederiz.

  • Sitenizin neden Google’da iyi performans gösteremiyor olabilir, işte en yaygın sebepleri… “Google’dan Trafik Alamamanın En Yaygın Nedenleri!” haberimizi okumak için buraya tıklayın.
  • Özellikle de küçük veya orta ölçekli marka ve satıcılar için önemli bir vitrin daha oluşuyor! “Klasik E-Ticaret Dönemi’nden Sonra Şimdi de Sosyal E-Ticaret Dönemi Başlıyor!” haberimizi okumak için buraya tıklayın.
  • Türkiye’de lüks harcamalar arasında en yüksek paya sahip ürün segmenti dijital ürünlere ait.  “Lüks Tüketim Harcamalarında Fenomenlerin Etkisi Büyük!” haberimizi okumak için buraya tıklayın.
  • Mobil aracılığıyla gerçekleşen satışları artırmak isteyen birçok markaya ve e-ticaret sitesi için öneriler. “Mobilleşmeye Çalışan E-Ticaret Şirketlerine Tavsiyeler” haberimizi okumak için buraya tıklayın.
  • Site ziyaretçilerinin dikkatini çekmek isteyenler, renkler ve duygular arasındaki karmaşık ilişkiyi anlamalı. “Markanızın Websitesinin Satışlarını Renklerle Arttırın” haberimizi okumak için buraya tıklayın.
  • Amazon hakkında saşırtıcı sayısal veriler… “E-Ticaret Devi Amazon, Ne Kadar Büyük?” haberimizi okumak için buraya tıklayın.
  • Mikro bloglar hızlı mesajlaşma sistemi ve geleneksel blog konseptinin bir araya gelmesiyle birlikte oluşturulmuş bir blog şekli… “Yeni Nesil İletişim: Mikro Bloglar” haberimizi okumak için buraya tıklayın.
  • Bloğunuza daha fazla trafik nasıl çekersiniz, bloglar işletmeler için neden önemlidir, neden bazı bloglar başarısız olurlar…”Bloğunuzu Büyütmek ve Trafiğinizi Artırmak için İpuçları!” haberimizi okumak için buraya tıklayın.
  • İşte blog yayınınızın nasıl olması gerektiğine dair bilmeniz gereken ipuçları. “İyi Bir Blog Yazısı Ne Kadar Uzun ve Nasıl Olmalı?” haberimizi okumak için buraya tıklayın.
  • Telefonunuz çalınırsa ne yapmalısınız? Telefon blokesi nasıl gerçekleştirilir? IMEI numaranızı nasıl öğrenirsiniz? “Telefonunuz Çalınırsa Neler Yapmalısınız?” haberimizi okumak için buraya tıklayın.
  • Günlük hayatlarımız da bir şeyler düşünürken o ifadeleri sesli olarak belirtmesek de içimizden geçiririz. Aklınızdan geçirdiğiniz kelimeleri cihaza döken bir teknoloji keşfedildi. “Konuşmalarınızı Kelimelere Döken Cihaz!” haberimizi okumak için buraya tıklayın.
  • Karmaşık web adresi sistemi yerine daha kolay algılanır bir sistem hayal eden Google, böylece güvenliği en üst seviyeye çıkartacak. “Google Web Adresi Sistemini Kaldırıyor!” haberimizi okumak için buraya tıklayın.

Ceren Kütükçüoğlu’nun köşesini Moblobi.com’da takipte kalın ?

Ceren Kütükçüoğlu’nun tüm yazıları görmek için buraya tıklayın.

Moblobi ekibinden Ceren’i daha yakından tanımak isterseniz Youtube kanalımızdaki videosunu izleyebilirsiniz ?

Moblobi.com yazarlarından Ceren Kütükçüoğlu’nu sosyal medyada takip etmek isterseniz:
Instagram: cerenkutukcu 

Önceki sayfa 1 2 3
Etiketler
Ceren Kutukcuoglu

Ceren Kutukcuoglu

Tiyatro sever,fotoğraf çeker, gezip görmeye pek meraklı aç bir mühendis... Dijital dünyanın yeniliklerini birlikte takip etmek için Moblobi.com'daki köşesinde sizi bekler. https://moblobi.com/author/ceren-kutukcuoglu/


İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı