Google Dijital Atölye Sertifikası Nasıl Alınır?

Dijital yeteneklerinizi arttırarak, yeni bir kariyer alanı yaratmanızı sağlayan Google Dijital Atölye sertifikası nedir, nasıl alınır? Haberimizde...

Dijital dünyaya uyum sağlamak ve bu dünyada yer edinmek için gelişme ve yeniliklerin farkında olmak şart. Bu noktada hem dijital bilgi birikimi hem de dijital araçları kullanma yeteneği de elbette ki çok önemli. Bunun için Google ücretsiz olarak Google Dijital Atölye ile birçok sertifika almanıza olanak sağlıyor. Peki Google dijital atölye nedir ve sertifikası nasıl alınıyor? İpuçları, haberimizde…

Google dijital atölye nedir?

Dijital atölye projesini Google, TOBB, İşkur, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı birlikte yürütüyorlar. Atölye herkese açık ve ücretsiz. Yaratıcı bir fikri olan ve bunu işe çevirmek isteyenlere, dijital iş fırsatlarını takip edip bu konuda kariyer yapmak isteyen öğrenci ve kişilere, kurslarla eğitim ve sertifika hizmeti sunuluyor. Bunun yanında dijital fırsatlardan yararlanarak işini büyütmek ve geliştirmek isteyen kobiler de bu hizmetlerden yararlanıyor.

Online kursların yanı sıra 9 şehirde (İstanbul, İzmir, Kocaeli,Bursa, Antalya, Kayseri, Samsun, Gaziantep, Van) yüz yüze eğitimler de veriliyor. Hem yeni iş kuracak olanlar hem de mevcut işlerini geliştirmeye çalışanlar bu eğitimlerden faydalanıyorlar. Bu eğitimlerin sonunda ücretsiz sertifikalar alınıyor.

Google dijital atöyle sertifikası nasıl alınır?

Dijital güvenlik, veri ve teknoloji, dijital pazarlama, kariyer geliştirme alanlarından toplam 25 adet kurs bulunuyor. Yeni bir kariyer alanı yaratmak için veya işinizi geliştirmek için eğitimler arasında istediğiniz modülü seçebiliyor ve hemen eğitime başlayabiliyorsunuz.

google dijital atolye sertifikasi moblobi

Öğrenmek istediğiniz modülü istediğiniz hızda ve zorlukta ayarlayabilirsiniz. Hangi kursu seçeceğinizi bilmiyorsanız kurs hakkında bilgilendirmeler, kursu tamamladıktan sonra hangi becerilere ve bilgilere kavuşacağınızı anlatan bilgilendirme metinlerinden yararlanabilirsiniz.

Seçtiğiniz kursun tüm modüllerini bitirmeniz gerekiyor. Modüllerin her birinin sonunda değişik tekniklerle hazırlanmış olan testler yer alıyor. Testlerde yer alan tüm soruları doğru cevaplandırmanız durumunda, yeni modüle geçebiliyorsunuz. Her modülde bir rozetin kilidini açmış oluyorsunuz. Bütün rozetler tamamlandıktan; tüm test ve derslerden geçtikten sonra, tüm konuları içeren bir final sınavına giriyorsunuz. Bu sınavın sonunda ise sertifikanızı alabiliyorsunuz.

Eğitimleri tamamladıktan sonra sertifikayı almaya hak kazanıyorsunuz. Aldığınız sertifika, kayıtlı e posta adresinize PDF formatında gönderiliyor. Sertifikanızı indirebilir ya da yazdırabilirsiniz. Sertifikanızı kaybettiyseniz de dijital atölye hesabınıza girip istediğiniz zaman tekrar sertifikanızı indirebilirsiniz.

Google dijital atölye sertifikası ne işe yarar?

Sertifikalar CV’inin olmazsa olmazlarından. İş hakkında bilgi ve yeterliliğe sahip olduğunuzu gösteren bu belgelerle özgeçmişinizi güçlendirebilirsiniz. Böylece istediğiniz işe ulaşmak şansınız artmış olur. Bunun yanısıra, özellikle dijital yeteneklerinizi geliştirmenizi ayrıca yeni bir kariyer alanı yaratmanızı da sağlar. Mevcut işinizde de size bu tip eğitimler almak yeni fırsatlar doğurabilir.

Peki siz Google Dijtital Atölye eğitimlerinden yararlandınız mı? Hangi eğitimleri almayı düşünürsünüz? Yorum kısmından görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Bu Haberler de Size Faydalı Olabilir!

  • Google Dijital Atölye Nedir?” haberimizi okumak için buraya tıklayın.
  • Massachusetts Teknoloji Enstitüsü Mezunu 5 İlginç İsim!” haberimizi okumak için buraya tıklayın.
  • Daha Yaratıcı Olmanızı Sağlayacak 5 Pratik İpucu!” haberimizi okumak için buraya tıklayın.

Bu yazıyı paylaşmak isterseniz yazının sonundaki sosyal medya butonlarını kullanabilirsiniz.

Etiketler
Seda Keskin

Seda Keskin

Dünyayı her saniye değiştiren teknolojiyi takip etmek dahi artık çok güç. Dünyanın bu hızlı değişimini takip etmeyi seviyorum. Yazarak, çizerek, okuyarak, izleyerek bunu gerçekleştirmeye çalışıyorum. Dijital dünyada kendimi geliştirmeye her zaman açığım. Moblobi.com'daki köşemi takipte kalın!


İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı