Samsung Koronavirüs Konusunda Bilgilendirecek!

Samsung’un "Ses Getirenler" isimli projesinde yer alan platformunda da artık koronavirüs ile ilgili içerikler de paylaşılacak.

Hepimizin son dönemlerde en çok yakından takip ettiği konuların başında Koronavirüs ile ilgili haber ve içerikler geliyor. Bu konudaki gelişmeleri ve yenilikleri kaçırmak istemiyoruz. Bu konuda birçok büyük marka da insanların doğru bilgilere ulaşmasına yardımcı olmaya çalışıyor. Dünya devi markalardan Samsung koronavirüs konusunda bilgilendirici içerik paylaşmak için harekete geçti. Samsung’un “Ses Getirenler” isimli projesinde yer alan platformunda da artık koronavirüs ile ilgili içerikler de paylaşılacak.

Samsung yaklaşık 2 yıl önce okul öncesi işitme engelli çocuklara yönelik “Ses Getirenler” isimli bir proje başlatmıştı. Bu projede; okul öncesi işitme engelli çocuklar ve aileleri, online olarak Ses Getirenler platformuna girerek; kendilerine destek olabilecek içeriklere ve videolara ulaşıyorlardı.

Samsung koronavirüs konusunda neler paylaşacak?

Platformda, yaklaşık olarak 40’ın üzerinde akademisyen ve 400 ‘ün üzerinde işitme engelli çocuk ailesi tarafından hazırlanan videolar bulunuyor. Gün geçtikçe Ses Getirenler platformundaki uzman kişi sayısı ve içerik sayısı da artıyor.

Samsung artık bu platformda koronavirüs ile ilgili bilinçlendirici içerikleri de paylaşıyor olacak. Sitede Samsung koronavirüs de ilgili kendi paylaşacağı içerikleri sunacak. Bunun dışında Sağlık Bakanlığı’nın koronavirüs ile ilgili bilinçlendirici bilgileri de sitede yer alacak. Bu platforma ayrıca bir çok danışman ve psikolog da koronavirüs ile ilgili olarak destek veriyor. Toplam 2 senedir aktif olan Ses Getirenler projesine www.sesgetirenler.com sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

Bugün 0-5 yaş arasındaki okul öncesi işitme engelli çocuklardan toplam 2000’den fazla aile bu platforma katılmış durumda. Söz konusu platformda ihtiyacı olan aileler uzmanlara sorularını iletip bilimsel cevaplar alabiliyor. Samsung koronavirüs konusunda platformda yapacağı paylaşımlarla doğru bilgiye ulaşmaları konusunda yardımcı olacak.

Peki siz koronavirüs konusunda markaların bilgilendirme politikaları konusunda ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir!

  • Apple, Evde Koronavirüs Testi Yapabilmenizi Sağlıyor!” haberimizi okumak için buraya tıklayın.
  • Facebook Koronavirüs Destek Bölümü Oluşturuyor!” haberimizi okumak için buraya tıklayın.
  • TikTok Koronavirüs Hakkında Bilgilendirici Videolar Yayınlıyor!” haberimizi okumak için buraya tıklayın.

Bu yazıyı ilginizi çektiyse ve sosyal medyada arkadaşlarınızla paylaşmak isterseniz yazının sonundaki sosyal medya paylaşım butonlarını kullanabilirsiniz.

Etiketler
Onur AYDIN

Onur AYDIN

Yeni Dünya insanlarına... Moblobi: https://moblobi.com/author/onur-aydin/ E-posta: onur.aydin@moblobi.com


İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı