Samsung Galaxy S10 Telefonlara Yeni Özellikler Geldi!

Samsung Galaxy S20 telefonlara ait bazı özellikler Samsung Galaxy S10 serisine de geldi.

Samsung Galaxy S20 telefon serisine ait bazı özellikler son yapılan güncelleme sayesinde Samsung Galaxy S10 serisine de geldi. Söz konusu yenilikler yakın zamanda Samsung Galaxy Note10 ve Samsung Galaxy Note10+ için de gerçekleşecek.

Hepimizin bildiği gibi Samsung Galaxy S20 telefon serisi şu an markanın amiral gemisi durumunda. Bu amiral gemisi telefona ait bazı özellikler son güncellemeyle birlikte Samsung Galaxy S10 telefon serisine de gelmiş oldu.

Samsung Galaxy S10 telefon sahipleri hangi yeni özelliklere sahip oldu?

Güncelleme ile Samsung Galaxy S20 serisinden Samsung Galaxy S10  serisine de gelen özelliklerin en başında fotoğraf ve video ile ilgili özellikler bulunuyor. Örneğin “tek çekim” özelliği artık Samsung Galaxy S10 telefon serisinde de kullanılabilecek. Tek çekim özelliği aynı an içerisinde çok sayıda fotoğraf çekilmesini ve yapay zeka ile bu fotoğraflar arasından en iyisinin seçilmesini mümkün kılıyor. Bu sayede siz de çokça çekilen fotoğraflar içerisinden en net olanını görebiliyorsunuz.

Bir diğer özellik ise gece modu özelliğiydi. Gece modu özelliği sayesinde çok karanlık ortamlarda çok daha net ve çok daha iyi fotoğraflar çekebiliyorsunuz. Buna ek olarak gece hızlı çekim modu da Samsung Galaxy S10’a gelen özellikler arasında yer aldı.

Söz konusu özellikler arasında pozlama seviyesi, deklanşör hızı gibi videoya ait ve kullanıcının daha iyi videolar çekmesini sağlayan özellikler de yer alıyor.

Geçen özellikler arasında yapay zeka teknolojisine sahip çok daha özellikli resim galerisi de bulunuyor. Bu akıllı resim galerisi sayesinde gün içerisinde çektiniz çok sayıda fotoğraf yapay zeka tarafından işlenerek farklı farklı gruplarda toplanıyor. Bu sayede siz de aynı grup içerisinde spesifik çektiğiniz bir fotoğrafı inceleyerek daha kolay aksiyon alabiliyorsunuz. Elinizde bulunan bir fotoğrafı açtığınızda sol üst tarafta bulunan kolay kırpma özelliği ile fotoğrafınızı istediğiniz gibi boyutlandırabiliyorsunuz.

Bu özellikler arasında bir diğeri de paylaşımda ilgili yeniliklerdi. Örnek vermek gerekirse hızlı paylaşım özelliği sayesinde telefonunuzda yer alan bir çok dosyayı çok daha fazla kişi ile kolayca paylaşabiliyorsunuz. Müzik paylaşımı özelliği sayesinde Bluetooth yoluyla bağlantılarınızı arttırabiliyorsunuz. Örneğin arabanızda tek telefon dışında daha başka telefonların da bağlanmasına imkan verebiliyorsunuz.

Peki siz Samsung telefon kullanıyor musunuz? Sizce başka hangi telefon modellerindeki özellikler diğerlerine gelse iyi olur? Yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir!

  • iPhone Telefonunuzun Şarj Ömrünü Nasıl Uzatırsınız?” haberimizi okumak için buraya tıklayın.
  • Size En Uygun Android Telefon Hangisi?” haberimizi okumak için buraya tıklayın.
  • İşinize Yarayacak 3 Gizli iPhone Özelliği!” haberimizi okumak için buraya tıklayın.

Bu yazıyı ilginizi çektiyse ve sosyal medyada arkadaşlarınızla paylaşmak isterseniz yazının sonundaki sosyal medya paylaşım butonlarını kullanabilirsiniz.

Etiketler
Tuğba Tekyıldız

Tuğba Tekyıldız

Dijital ve teknoloji ile ilgilenen herkesi Moblobi.com'a bekliyoruz... Moblobi: https://moblobi.com/author/tugba-tekyildiz/ E-posta: onur.aydin@moblobi.com


İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı