Notebook Bilgisayar Sevenlere Yeni Huawei MateBook Geliyor!

Huawei MateBook D 14 notebook bilgisayar yakın zamanda piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Huawei özellikle Apple ve Samsung’a alternatif bir marka arayanların en çok tercih ettiği markalardan biri. Hem cep telefonları hem de bilgisayarları ile rekabette yerini almış durumda. Şimdilerde ise Huawei MateBook D 14 notebook bilgisayar yakın zamanda piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.

Huawei MateBook D 14 notebook bilgisayar daha önceki Huawei ürünlerinin özelliklerini de yansıtıyor. Bu yeni ürünle birlikte sunulan yeni teknolojiler ve farklı tasarım daha ziyade yaşı daha genç olan tüketiciler için tasarlandı. Bilgisayar, 14 inç bir ekrana sahip. Huawei Share özelliği sayesinde başta oyun olmak üzere bir çok konuda kullanıcılarının isteklerini karşılıyor. Sorunsuz bir deneyim yaşatıyor, farklı cihazlar arasında paylaşmakta da kolaylık sağlıyor. Aynı zamanda emsallerine göre daha hafif bir kasaya sahip.

Huawei MateBook D 14 notebook bilgisayar hangi ilginç özelliklere sahip?

Huawei firması bu yeni bilgisayarında FullView Ekran ekran teknolojisini ultra ince çerçeve tasarımı ile birleştirmiş. Böylece daha önceki akıllı telefon konusundaki tecrübesini de ekleyerek; farklı bir bilgisayar yaratmış gözüküyor. Huawei MateBook D 14; 4.8 mm kalınlığında çok ince bir çerçeveye sahip. Gözünüzde canlandırabilmeniz için hemen belirtelim: Yüzde 84 oranında ekran/gövde yüzdesi bulunuyor.

Bilgisayar; özellikle oyun konusunda oldukça iddialı. Biraz teknik bilgilerine de meraklıları için değinecek olursak: Huawei MateBook D 14‘ün; AMD Ryzen işlemcisi bulunuyor. 8 GB çift kanallı DDR4 belleği ile emsallerine göre biraz daha hızlı olduğu söyleniyor. Söz konusu cihaz geliştirdiği teknolojilerle soğutma ve gücü daha verimli kullanma açısından da bazı yenilikler getiriyor. Örnek vermek gerekirse tek şarjla 1080P video 10 saate kadar izlenebiliyor. İlk piyasaya çıktığı andaki fiyatı 4.999 TL olan Huawei MateBook D 14’u farklı platformlarda buna yakın fiyatlarda bulabilirsiniz.

Peki siz notebook bilgisayar kullanıyor musunuz? Daha çok hangi markaları hangi özelliklerinden dolayı tercih ediyorsunuz? Yorum kısmından görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir!

  • Bilgisayarınıza Su Dökülürse Ne Yapmalısınız?” haberimizi okumak için buraya tıklayın.
  • Kandaki Oksijen Oranını Ölçen Akıllı Saat!” haberimizi okumak için buraya tıklayın.
  • Apple Bilgisayar Kullananlar Bunları Sakın Yapmayın!” haberimizi okumak için buraya tıklayın.

Bu yazıyı ilginizi çektiyse ve sosyal medyada arkadaşlarınızla paylaşmak isterseniz yazının sonundaki sosyal medya paylaşım butonlarını kullanabilirsiniz.

Etiketler
Onur AYDIN

Onur AYDIN

Yeni Dünya insanlarına... Moblobi: https://moblobi.com/author/onur-aydin/ E-posta: onur.aydin@moblobi.com


İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı