Kandaki Oksijen Oranını Ölçen Akıllı Saat!

Huawei Watch GT 2 adlı yeni bir akıllı saat modeli bazı ilginç özellikler sahip. İşte detaylar...

Akıllı cihazlardan en sevdiğimiz ve en çok kullandıklarımız arasında kuşkusuz ki akıllı saatler yer alıyor. Akıllı saatler sürekli online kalmak isteyenlerin ve özellikler de sporseverlerin oldukça ilgisini çekiyor. Piyasada birçok akıllı saat markası olsa da bazı markalar kullanıcıları tarafından özellikle tercih ediliyor. Bunlardan biri de HuaweiHuawei Watch GT 2 adlı yeni bir akıllı saat modelini hayata geçirdi ve bu akıllı saat bazı ilginç özellikler sahip. İşte detaylar…

Huawei Watch GT 2 sahip olduğu ilginç özellikler neler?

Huawei‘nin yeni tanıttığı akıllı saatlerinin adı Watch GT 2… Bu akıllı saatin en önemli özelliği ise sağlıkla ilgili birçok geliştirilmiş özelliğinin olması. Örneğin Huawei Watch GT 2  isimli bu yeni akıllı saatte kan oksijen doygunluğu izleme özelliği oldukça dikkat çekiyor.

Akıllı saatin bir diğer ilginç özelliği de pilinin toplamda iki hafta dayanabilmesi. Bu sayede kullanıcılarının sporla dolu bir hayat yaşamalarını sağlıyor. Bu yeni akıllı saat, kişilerin kalp atış hızlarını, normalden farklılaşan kalp atışlarını, kalp basınç seviyelerini ve uyku düzenlerini izlemeyi de sağlıyor. Akıllı saat ayrıca, çok hızlı egzersizlerde bile en doğru veriyi gösterme konusunda oldukça iyi çalışıyor.

Watch GT 2 adlı bu akıllı saatin retinada daha yüksek çözünürlükle desteklenen 1,39 inç AMOLED ekrana sahip olduğunu da belirtelim. Bu ekran çok güneşli bir günde bile dışarıda rahatlıkla ekran üzerindekilerini görebilmeyi sağlıyor. Saatin kayış tasarımında birkaç alternatif de sunulmuş. Siyah, kırmızı, yeşil, beyaz kayışlardan istediğinizi seçebiliyorsunuz.

Yeni gelen özelliklerle Huawei Watch GT 2 kullanıcıları, 100 adet farklı spora ait aktivitelerini rahatlıkla takip edebiliyorlar. Ayrıca, yaklaşık 500 şarkının barındırılabileceği bir depolama alanı da mevcut. Bluetooth kulaklıkları sayesinde de egzersizler sırasında depoladığınız bu müziklerin keyfini çıkarabiliyorsunuz.

Yine bu saat ile gelen en yeni özelliklerden biri de oksijen doygunluk seviyelerini ölçme özelliği. Huawei tarafından geliştirilen TruRelex stres yönetimi ve Trusleep 2.0 teknolojisi sayesinde kullanıcıların kalplerinin atış hızı, stresleri ve uyku düzenleri tam zamanlı olarak takip edilebiliyor. Örneğin kalp atış seviyeleri çok hızlandığında ya da düşük olduğunda Huawei Watch GT 2 adlı bu akıllı saat hemen bir uyarı veriyor. Bu arada şunu da hemen belirtelim: Dünyada ilk defa bir akıllı saat, kan oksijen seviyesini takip edebiliyor.

Peki siz akıllı saat kullanıyor musunuz? En çok hangi özelliğini kullanıyorsunuz? Huawei‘nin bu akıllı saati konusundaki görüşlerinzi neler? Yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Etiketler
Onur AYDIN

Onur AYDIN

Yeni Dünya insanlarına... Moblobi: https://moblobi.com/author/onur-aydin/ E-posta: onur.aydin@moblobi.com


İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı