Huawei Video Platformunda Neler Oluyor?

Huawei Video platformu 50.000’in üzerinde videoya ulaşılacağını açıkladı.

Huawei Video adından da anlaşılacağı gibi Huawei tarafından sunulmuş olan bir video platformu. Bu platform aslında Netflix ve Youtube‘un özelliklerini barındırıyor. Bu platformun ortaya çıkmasındaki en büyük neden ise Huawei’nin Android lisansının Google tarafından iptal edilmiş olması. Bu sebeple marka, Google’ın Youtube servisinden boşalan video tarafındaki açığı doldurmak amacıyla HuaweiVideo servisini başlatmıştı.

Platformun içerisinde tıpkı Youtube‘da olduğu gibi ücretsiz içeriklere ulaşabiliyorsunuz. Bunun dışında Netflix gibi ücretini ödeyip izleyebileceğiniz bası içerikler de mevcut. Bu arada hemen paylaşalım: Bu platforma herkes içerik yükleyemiyor. Yalnızca iş ortağı olarak içerik yüklenebiliyor.

Huawei Video platformundaki önemli gelişme ne?

Huawei Video tüm Huawei telefon kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor. Marka, yakın zamanda yaptığı bir duyuru ile video bölümünün Avrupa’da yeni on ülkeye daha sağlanacağını ve toplamda 50.000’in üzerinde videoya ulaşılacağını da açıkladı.

Video içerisinde bildiğiniz gibi premium içerikler, kiralama ve ücretsiz yayınlar bulunuyor. HuaweiVideo şu an tüm dünyada 140 milyon  kişi tarafından kullanılıyor. Avrupa’da ilk olarak İspanya ve İtalya’da kullanılmaya başlanan video, Türkiye’nin de katılmasıyla toplamda Avrupa’da on ülkede yer alacak. Bu sayede kullanıcı sayısı da oldukça artmış olacak. Huawei Video içerik zenginliğini arttırmak ve daha nitelikli içerikler sunmak adına Avrupa’da bir çok eğlence içeriği sağlayıcı marka ile işbirliği yaptı. Bunlar arasında Rakuten ve BBC de var.

HuaweiVideo başka platformlarda olmayan şekilde favori video uygulamasıyla daha fazla kişiselleştirme seçeneği sunmuyor. Söz konusu içerikler internetsiz ortamlarda da izlenebiliyor. Huawei Video kullananlar gelecekte şu an piyasada olan filmlere indirimler ile ulaşabiliyor olacak.

Peki siz hangi video uygulamalarını kullanıyorsunuz? HuaweiVideo uygulamasını deneyimlediniz mi? Yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir!

  • Youtube’da İlgilenmediğiniz Videolarla Tekrar Karşılaşmayın!” haberimizi okumak için buraya tıklayın
  • Fotoğraf Tutkunları için Huawei Honor 30S’in İlginç Özellikleri!” haberimizi okumak için buraya tıklayın
  • Instagram Fotoğraflarınızı İlgi Çekici Hale Nasıl Getirebilirsiniz?” haberimizi okumak için buraya tıklayın

Bu yazıyı ilginizi çektiyse ve sosyal medyada arkadaşlarınızla paylaşmak isterseniz yazının sonundaki sosyal medya paylaşım butonlarını kullanabilirsiniz.

Etiketler
Burcu Aydın

Burcu Aydın

Dijital ve teknoloji ile ilgilenen herkesi Moblobi.com'a bekliyoruz... Moblobi: https://moblobi.com/author/burcu-aydin/


İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı