Fotoğraf Tutkunları için Huawei Honor 30S’in İlginç Özellikleri!

Huawei Technologies, yeni akıllı telefonunu Honor 30S 'i tanıttı...

Akıllı telefon modellerini hemen hemen hepimiz ilgiyle takip ediyoruz. Her yeni modelle gelen yeni teknolojilere ilgi duyuyoruz. Geçtiğimiz günlerde de akıllı telefon pazarının önemli markalarından olan Huawei Technologies, yeni akıllı telefonunu Honor 30S ‘i tanıttı. Yenilikçi pek çok özelliğe sahip olan telefonda neler var? İşte detaylar…

Huawei Honor 30S’in fotoğraf deneyimi nasıl?

Huawei Honor 30S telefonda olan yenilikler arasında özellikle ilk defa kullanılan kirin 820 yonga seti, üç boyutlu kıvrımlı tasarım ve 5G göze çarpıyor. Bunun dışında kamera bölümüne baktığımızda dört kamera ile karşılaşıyoruz 8 MP 3X optik zoomlu bir lense sahip olan kamera, 64 MP çözünürlüğe sahip… 2 MP makro ve 8 MP ultra geniş açılı lens; kameranın diğer özellikleri arasında yer alıyor. Kameranın sahip olduğu özellikler ve lensler kullanıcılara güzel bir fotoğraf deneyimi sunuyor.

Huawei Honor 30S‘in sahip olduğu kamera aynı zamanda yapay zeka kullanarak çevreden gelen ışıkları da en iyi şekilde optimize ediyor. Güçlü zoomlar sayesinde çok küçük detayları bile net bir şekilde çekebiliyor. Çok geniş açıya sahip lensler sayesinde; 120 dereceye kadar görüntüleri kolayca yakalayabiliyor.

Fotoğraf çekme alışkanlıklarına bakan araştırmacılar çoğumuzun fotoğraflarını saat 18:00’den sonra çektiğini tespit ettiler. Bu da aslında dünyadaki bir çok fotoğrafın biraz daha düşük ışığa sahip mekanlarda çekildiğini gösteriyor. Huawei Honor 30S de bu veriden hareketle farklı bir özelliği sunmuş. Telefonda yer alan Quad Bayer isimli yazılımı ile düşük ışığa sahip mekanlarda, kullanıcılarının çok daha iyi fotoğraf çekebilmelerini sağlayabiliyor.

Huawei Honor 30S telefonun video performansını merak edenler için de biraz bilgi paylaşalım: Öncelikle telefonun video anlamında da kullanıcılarını memnun ettiğini belirtelim. Telefon, 4K 30 fps çözünürlüklü hızlı videolar ve 32 X yavaş videolar çekebiliyor.

Huawei Honor 30S ’in yeni özellikleri arasında AI Beauty adı verilen bir özçekim iyileştirmesi de yer alıyor. Buna ek olarak AI Bright Eye isimli yazılımı sayesinde gözlerin parlaklığı çoğaltılırken; farklı görünüşe sahip kişiler de güzellik yazılımları sayesinde daha da iyileştirilebiliyor. Telefonda bulunan 16 MP kapasitesindeki özçekim kamerası çok daha iyi özçekimler yapmanızı sağlıyor.

Huawei Honor 30S pil ömrü ve özellikleri neler?

Telefonlarımızı elimizden düşürmediğimiz günümüz dünyasında; telefon seçerken dikkat ettiğimiz en önemli noktalardan biri de pil ömrü ve şarj düzeyi… Huawei Honor 30S tüm günü bir defalık şarjla geçirebilmenizi sağlayan 4000 mAh kapasiteli bir pile sahip. Ayrıca 40W hızlı şarjı sayesinde de yüzde 80’e varan şarj seviyesine yarım saate yakın bir sürede varabiliyor. Bu sayede gün içerisinde şarjla ilgili hiçbir problem yaşamıyorsunuz.

Huawei Honor 30S telefonda Magic UI 3.1 işletim sistemi bulunuyor. Sahip olduğu EROFS isimli yazılımıyla telefonun içerisindeki hızı yüzde 20 artırabiliyor. Bu sayede telefonun boş alanı da yüzde 14 arttırılmış oluyor. Aynı anda beş yüzden fazla fotoğrafı bu hızlı işlemci sayesinde paylaşabiliyorsunuz.

Söz konusu telefon; kitap okuyanlara da ekstra karanlık bir mod oluşturarak kolaylık sağlıyor. Huawei Honor 30S ’un tasarımına baktığımızda ise ilk olarak şık bir tasarım olduğunu söyleyebiliriz. Telefonun özellikle tutulması oldukça kolay. Sektörde yer alan en ince parmak izi sensörüne sahip. Bu sayede saniyenin dörtte biri kadar bir sürede telefonunuzu açabiliyorsunuz ve parmaklarınız yüzde 100’e varan bir oranda doğru şekilde tanınıyor.

Peki sizin akıllı telefonlarda dikkat ettiğiniz özellikler neler? Sizce bir telefonda hangi özellikler mutlaka olmalı? Görüşlerinizi yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir!

  • Size En Uygun Android Telefon Hangisi?” haberimizi okumak için buraya tıklayın.
  • Samsung Galaxy S10 Telefonlara Yeni Özellikler Geldi!” haberimizi okumak için buraya tıklayın.
  • Akıllı Telefonunuz Nasıl Akılsız Hale Gelir?” haberimizi okumak için buraya tıklayın.

Bu yazıyı ilginizi çektiyse ve sosyal medyada arkadaşlarınızla paylaşmak isterseniz yazının sonundaki sosyal medya paylaşım butonlarını kullanabilirsiniz.

Etiketler
Onur AYDIN

Onur AYDIN

Yeni Dünya insanlarına... Moblobi: https://moblobi.com/author/onur-aydin/ E-posta: onur.aydin@moblobi.com


İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı