Eve Kapananlar İçin Birbirinden Eğlenceli 13 Netflix Dizisi!

Virüs sebebiyle eve kapananlar için eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak 13 Netflix dizisi önerisi...

Korona virüs nedeniyle evde kalma durumunda olan milyonlarca kişi için en büyük eğlencelerden bir tanesi kuşkusuz film ve diziler. Günlerce vakit geçirilebilecek, özel içerikleriyle oldukça dikkat çekici Netflix ise çoğu kişi için ilk seçenek. Bu bakımdan sizler de eve kapananlar için birbirinden eğlenceli 13 Netflix dizisi önerisine göz atarak yeni dizi keşifleri yapabilir ve sezonlar boyunca devam edecek eğlenceye kendinizi dahil edebilirsiniz.

Eğlenceli 13 Netflix Dizisi:

1- Brooklyn Nine-Nine

Polisiye dizi sevenler için ilk olarak izlenmesi gereken dizilerden birisi olan Broklyn Nine-Nine komedi ve insan ilişkilerini bir araya getiren ender yapımlardan birisi.

2- Sex Education

Cinsel ilişki ve terapilere yönelik farklı bir yaklaşıma sahip olan Sex Edication aynı zamanda gençlik dizisi sevenler için de en dikkat çeken yapımlardan birisi.

3- Lucifer

Bugüne kadar dini olarak her zaman karşımıza çıkan melekler ve şeytanların yer yüzüne inmesi halinde neler yaşanırdı? Bu durumun farklı bir uyarlaması Lucifer ile geliyor.

4- The Toys That Made Us

Özellikle 40 yaşın üzerindeki kişilerin, çocukluğunun önemli karakterlerini bir araya getiren The Toys That Made Us hoş bir nostalji yaşamanızı sağlayacak.

5- The IT Crowd

Bir şirkette teknik destek olarak çalışan üç arkadaşın şirketteki maceralarını ve iş hayatının farklı yönlerini bizlere The IT Crowd özellikle iş dünyasına yönelik farklı dizi arayanlara alternatif durumda.

6- Santa Clarita Diet

Absürt komedi türündeki bu dizi, zombi bir kadının duygusallık yaşaması ile birlikte yaşadığı ikilemler konu ediniyor. Eğlenmek isteyenler için tercih edilebilir durumda.

7- Living With Yourself

Komedi türünün en iyi örneklerinden bir tanesi olan Living With Yourself, kişinin kendisiyle kendisi ile nasıl yaşayabileceğini farklı bir pencereden bizlere sunuyor.

8- The Politician

Politikanın komik yönlerini izleyicilere aktaran ve aynı zamanda hayata dair farklı sorgulamaların yapılmasını sağlayan The Politician özellikle politika ve siyasete ilgi duyanlar için oldukça farklı katkılar sağlayacak durumda.

9- The Movies That Made Us

Diry Dancing, Evde Tek Başına, Zor Ölüm ve Hayalet Avcıları gibi efsane yapımları izlediyseniz eğer, bu yapımların arka planında olanları bu özel diziyle öğrenebilirsiniz.

10- Gilmore Girls

Aile dizisi olarak izlenebilecek olan bu yapımda Gilmour ailesinin hikayesini tanıklık edeceksiniz.

11- Leyla ile Mecnun

Türkiye’de efsane haline gelmiş ve izleyenlerin tekrar tekrar izlemekten hiçbir zaman bıkmadığı Leyla ile Mecnun, özellikle hiç izlemeyenler için büyük bir fırsat durumunda. Bu bakımdan özellikle yerli bir yapım isteyenler için Leyla ile Mecnun oldukça ilgi çekici.

12- Disenchantment

Netflix animasyon dizilerinden bir tanesi olan Disenchantment, özellikle komedi dalının en iddialı yapımlarından bir tanesi. Ortaçağın konu edildiği, maceradan maceraya atlayan karakterler ile ekran başında çok eğleneceksiniz.

13- İlk Takım: Juventus

İlk takım Juventus adı ile yayınlandıktan sonra oldukça dikkat çeken yapım ile özellikle Juventus’a yönelik sempati duyan kişiler bu kulübü daha yakından tanıyabilir. 2 sezonda toplam 12 bölüm olarak çekilen dizi, hem kısa hem de dikkat çekici durumda.

Buradaki Netflix dizi önerileri magazin haberleri editörleri tarafından hazırlanmıştır.

Peki sizin en sevdiğiniz Netflix dizisi hangisi? Netflix dizi önerileriniz neler? Yorum kısmından görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir!

  • Netflix Hesabınızı Nasıl Silebilirsiniz?” haberimizi okumak için buraya tıklayın.
  • Uzaktan Birlikte Film İzleyip, Sohbet Edeceğiniz Uygulama!” haberimizi okumak için buraya tıklayın.
  • Gelecekten Haber Veren Bilim Kurgu Filmleri!” haberimizi okumak için buraya tıklayın.

Bu yazıyı ilginizi çektiyse ve sosyal medyada arkadaşlarınızla paylaşmak isterseniz yazının sonundaki sosyal medya paylaşım butonlarını kullanabilirsiniz.

Etiketler
Konuk Yazar: Magazinhaberleri.com

Konuk Yazar: Magazinhaberleri.com

En son dakika magazin haberleri Magazinhaberleri.com'da...


İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı